Nalthis Earrings - Brass - BJS Inc. - Earrings
Nalthis Earrings - Brass - BJS Inc. - Earrings
Nalthis Earrings - Brass - BJS Inc. - Earrings

Anting Nalthis - Kuningan

Reguler regane $ 69.00
/

“Uripku kanggo sliramu. Napasku dadi duwekmu. ”

Nalthis minangka Shardworld nalika ana novel Warbreaker. Kembang sing tuwuh ing sekitare ibukutha T'Telir minangka simbol saka Nalthis lan diarani ana gandhengane karo sihir Endowment lan Returned.

Details: Anting Nalthi gaya dangle padhet kuningan lan rampung karo lapisan untu kang atos lan ireng. Pesona kembang kasebut dawane 21.2 mm, ambane 19.3 mm, lan titik paling kandel 1.8 mm. Anting-anting kasebut bobote kira-kira 4.3 gram. Kalebu kabel anting-anting stainless steel loro-nada. Punggung pesona tekstur lan dicap kanthi tandha lan hak cipta saka produsen.

Uga kasedhiya ing salaka sterling - klik ing kene kanggo ndeleng.

PackagingBarang iki dikemas ing kothak perhiasan kanthi kertu keaslian.

ProduksiKita minangka perusahaan sing wis digawe pesanan. Pesenan sampeyan bakal dikirim 5 nganti 10 dina kerja yen barang kasebut ora ana ing stok.


Warbreaker®, The Stormlight Archive®, lan Brandon Sanderson® minangka merek dagang terdaftar saka Dragonsteel Entertainment LLC.

Sampeyan uga kaya