SUPPORT BADALI EMPLOYEES/ COVID19 - Gift Card $10 - $500 - Badali Jewelry - Gift Card

Kertu Hadiah $ 10 - $ 500

Reguler regane $ 10.00
/
3 reviews

Wigati dimangerteni: Gift Cards isih kasedhiya, sampeyan mung kudu hubungi kita langsung kanggo nggawe pesenan. Sampeyan bisa ngubungi kita liwat area "Kontak" ing sisih ngisor kaca utawa kanthi ngeklik link ing ngisor iki:

https://badalijewelry.com/pages/contact

Akeh usaha cilik sing lara saiki lan kita ngajak sampeyan ndhukung apa wae sing bisa. Kita seneng karo para pelanggan lan pengin terus nggawe perhiasan AMAZING saka buku sing dikepengini nganti pirang-pirang taun! 

 

_______________

Kertu hadiah dikirim liwat email lan ngemot instruksi kanggo ngijolake ing checkout. Kertu kado ora duwe tambahan biaya proses lan ora bakal EXPIRE.

 

Ing Perhiasan Badali, kesehatan lan keamanan sampeyan dadi perhatian utama. Mangga dingerteni Badali Jewelry ngetutake pedoman keamanan sing diwenehake dening CDC. 

Minangka bisnis, kita wis nindakake pancegahan ekstra sing disaranake, nanging tembung saka ahli lan panguwasa cetha banget: kita kudu olahraga jarak sosial supaya bisa alon nyebarake virus lan nglengkungake kurva. 

Kanggo nulungi karyawan lan pelanggan supaya tetep aman kita bakal njupuk pancegahan ekstra adhedhasar lan asring dianyari ing saran saka pejabat umum lan ahli kesehatan. 


Reviews customer
5.0 Adhedhasar 3 Ulasan
5 ★
100% 
3
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Jl

Matur suwun!

Input sampeyan banget dihargai. Nuduhake karo kanca-kanca supaya bisa seneng banget!

Filter Ulasan:
SS
06 / 13 / 2022
Stephanie S.
Amerika Serikat

Pangiriman cepet!

Teka ing sawetara menit sawise pesenanku, lan dheweke ora tau kadaluwarsa, mula nggawe hadiah sing apik kanggo wong sing durung mutusake apa sing bakal dipesen. Layanan pelanggan sing apik tenan uga!

LM
12 / 22 / 2020
Lee M.
Inggris Inggris

Kudu tuku bakul

Pengalaman sing apik yaiku item sing teka lan pancen sampurna malah luwih apik tinimbang gambar ing situs web. Kajaba iku pancen apik banget, terus kontak lan malah menehi hadiah gratis (tawaran wektu winates) Aku mesthi bakal pesen saka dheweke. Uga kanggo kabeh kabutuhan Dresden.

MB
04 / 13 / 2020
Marie B.
Amerika Serikat Amerika Serikat

Pilihan blanja sing apik

Aku tuku sawetara kertu bingkisan kanggo anggota kulawarga lan seneng banget karo opsi iki lan layanan sing cepet lan mbiyantu aku ditangani. Kulawarga kabeh seneng bisa tuku saka Badali amarga dheweke seneng karo perhiasan sing nyenengake lan apik iki!