BONESHAKER | Perhiasan Badali

BONESHAKER

Amarga staf sing winates wektu produksi bisa uga luwih dawa tinimbang biasane. Klik kene  kanggo informasi luwih lengkap. KANGGO KITA Kuat !!!
Perhiasan kanthi lisensi resmi saka Cherie Priest's Abad Clockwork seri.
Boneshaker yaiku steampunk ketemu seri zombie sing ditemtokake ing Seattle, Washington ing endi gas blight nggawe mayit dadi "rotters".

produk 1

produk 1