BABAGAN AWAKE DHEWE

Badali Perhiasan Khusus, Inc. minangka perusahaan duweke lan dioperasikake kulawarga sing dununge ing Layton, Utah. Kita bangga nganggo desain unik, produk perhiasan kerajinan tangan, lan layanan pelanggan pribadi. Saiki kita ngasilake luwih saka telung puluh garis perhiasan khusus kalebu potongan resmi kanthi penulis fantasi populer. Nggarap langsung karo penulis, kita nggawe logam lan permata sing larang regane saka jagad fantasi menyang kasunyatan. Bahan bermutu digunakake kanggo saben barang sing digawe. Uga nawakake perhiasan khusus ing pirang-pirang desain kanggo nggawe saben perhiasan dadi barang unik.

Team kita

Presiden lan Master Jeweler

Paul J. Badali

Proses kita

CEO

Alaina Spencer

Perhiasan utama

Ryan Cazier

emas

Hillarie Gowers

MANAGER OFFICE LAN CFO

bek Birkett

MANAGER PENGIRIMAN

Kate badali

Manajer Acara lan Webmaster

Loria Badali

Asisten Perhiasan

Justin Oates