PUNGGARAN BORDEN | Perhiasan Badali

GAMPANG BORDEN

Perhiasan kanthi lisensi resmi saka seri The Borden Dispatches saka Cherie Priest. Seri Lovecraftian nyritakake babagan kondhang Lizzie Borden saka perspektif sing beda. Wong tuwa Lizzie dadi entitas entheng sing ngombe awake lan njupuk awake. Asal saka jerone samodra, entitas sing padha ngganggu warga Fall River kanthi ngipi elek lan edan. Lizzie bakal ngadhepi medeni kasebut. . . nganggo kapak.

produk 3

produk 3