PROSES NGGawe Tangan CIRI KITA

NGerteni PROSES KITA

TANGAN LAMBAK DIJARING EOWYN PENDANT

Gambar ngarep lan mburi tameng Eowyn diukir karo tembunge Eowyn marang Sang Penyihir, Ora ana wong sing urip, sampeyan ndeleng wanita.

 

PROSES ENAMEL

Pendants Masyarakat Pink Rising Pink lan Pendhiri Emas sajrone proses enamel ing Perhiasan Badali.
Non Compliant, NC, Bitch Planet dening Kelly Sue liontin Non-Compliant ing pungkasan proses enamel.

Loket LGBT Bitch Planet khusus sing Ora Cocog kanggo pelanggan.

 

KAMU NAWARKE KANGGO NGAPASI PALING CIRI

Planet Bitch Non-Compliant LGBT Kustom dening liontin Kelly Sue. Kita nampa panjaluk khusus kanggo mayoritas barang perhiasan.

 

PROSES KITA - NGAPAK SING DINGING KUASA:

 

Perhiasan casting Paul Badali

 

 

Aku maca "The Hobbit" kaping pisanan ing taun 1967 dadi SMP ing Sekolah Menengah Tinggi. Iki minangka buku kaping pisanan sing durung dakwaca kanthi lengkap dhewe. Aku maca banget lan butuh wektu, gaweyan, lan komitmen kanggo maca kabeh buku. Gaya Tolkien lan konten saka The Hobbit narik minatku lan aku kepeksa terus sabar. Saiki aku maca kanthi apik lan bisa ngisi batang gedhe karo fiksi ilmiah lan novel fantasi sing wis dakwaca. Wacan saka The Hobbit kaping pisanan dadi titik balik ing uripku. Aku wis dibentuk lan dicetak dening pengalaman pertama karo JRR Tolkien kanthi cara nyata.

Aku terus maca The Lord of the Rings™ nalika kuliah ing taun 1969 - 1971. Mengko aku maca The Silmarillion™ 40 taun mengko, ing kene aku dadi tukang gawean perhiasan Ruling Ring lan perhiasan resmi liyane sing dilisensi saka novel fantasi. Nalika nggoleki jeneng putri pertama ing taun 1975, aku menehi saran marang Lothlorian. Bojoku seneng swara lan ide, nanging disingkat dadi Loria (Loth LORIA n). Dadi, jeneng anakku sing mbarep uga diilhami dening JRR Tolkien, lan bangga aku.

Tuwa saya bocah alam. Ing taun 1956, nalika umur 5 taun, aku nemokake kristal pertamaku ing TPA cedhak omah kita. Aku ora nate nyekel kristal sadurunge. Aku isih kelingan rasa seneng nyekel, keajaiban ditemokake lan sensasi pamilikan. Temokake kristal kaping pisanan kasebut nggawe aku seneng kristal lan mineral uga seneng banget nemokake harta karun ing bumi. Aku dadi hound rock seneng banget wiwit saiki. Aku ngerti persis apa sing dirasakake Bilbo nalika pisanan njupuk Arkenstone. Aku seneng golek barang ing bumi.

Ing taun 1970, aku weruh ana kenalan sing nindakake sawetara karya Lapidary, motong lan mutiara permata. Sajam mengko aku wis ngrampungake nglereni lan ngresiki permata pertama, yaiku tigereye. Ing taun 1974, aku sinau nggawe tukang perak supaya bisa nggawe setelan dhewe kanggo watu sing daksotong. Aku nglajengake sinau babagan desain perhiasan wiwit taun 1975 nganti taun 1977. Aku mbukak toko perhiasan pertamane ing taun 1975. Aku lulus ing taun 1978 kanthi gelar BS ing Zoologi lan Botany lan mulang ilmu biologi SMP lan SMA suwene 7 taun sadurunge bali menyang perhiasan kasebut. bisnis

Minangka tukang perhiasan, banget dipengaruhi karo tulisane JRR Tolkien, ora bisa dielehake yen aku bakal nggarap One Ring ™ of Power. Aku mesthi pengin replika dering. Aku bisa uga nyoba paling awal ing taun 1975 utawa luwih; upaya mentah manawa. Aku arep nggawe kanthi serius ing taun 1997, kanthi sawetara asil sing ora marem. Pungkasane, aku ngasilake gaya sing rata sing dianggep cukup apik ing taun 1998. Ing taun 1999, cincin kasebut luwih disempurnakake kanthi gaya nyaman bunder sing saiki ditawakake. Aku ngubungi Tolkien Enterprises, saiki Usaha Tengah Bumi, lan negosiasi hak lisensi supaya bisa nggawe lan adol The One Ring. Lisensi kasebut nyebabake lisensi liyane karo penulis fantasi suwene pirang-pirang taun.

Sawetara takon apa sebabe wong pengin obyek sing ala banget kaya Sauron Ruling Ring; digawe kanggo ngladeni kabeh Bumi Tengah miturut aturan tirani sing peteng. Nalika iku tujuane Ring Ruling digawe, yaiku ora apa asil, utawa mung siji-sijine makili The One Ring. Aku rumangsa cincin kasebut minangka simbol kaya salib kanggo wong-wong Kristen. Salib kasebut sejatine minangka simbol saka piala paling gedhe sing ditindakake ing jagad iki, nanging malah dadi simbol pangorbanan paling gedhe sing ditindakake kanggo nyingkirake jagad sing gedhe banget. Aku rumangsa yen Cincin Siji minangka simbol saka kekarepane Frodo sing nylametake nyawane kanggo ngilangi piala sing gedhe banget. Iki uga minangka simbol ikatan sing digawe ing perjalanan Fellowship lan perjuangane kanggo ngatasi piala.

Apa perjuangan kanggo ngatasi piala ngasilake sing paling apik lan paling ala ing kita kabeh? Aku percaya manawa minangka obyek utama seri Lord of The Rings, The Ring siji uga nuduhake kabeh sing apik lan bener ing Bumi Tengah. Kanggo kula, iki nggambarake cara lan pluck langsung saka Bilbo, toleransi, sabar, lan keberanian Frodo, kawicaksanan lan komitmene Gandalf, kaendahan jiwa lan kabecikan Galadriel, kesabaran lan kekuwatan Aragorn, keteguhan, kasetyan, lan andhap asor Sam, lan sing apik akeh wong liya sing melu ngupayakake nggawe piala. Iki nuduhake pengorbanan sing dikepengini saben wong kanggo motivasi lan emosi manungsa sing paling apik. Iki minangka moral lan etika yen dudu simbol sing meh religius. Iki ngelingake yen hak bakal mesthi menang ing endi wong-wong sing ora gelem ngidinke piala, lan siji wong kasebut bisa gawe bedane. Minangka jimat pangarep-arep lan iman.

Perhiasanku minangka gambaran saka sapa lan aku. Tulisan Tolkien duweni pengaruh banget marang pikiranku, perasaan, kekarepan, lan kekarepan. Aku wis nyipta urip dadi wong sing mbesuk bakal nggawe Cincin Kekuwatan.   

- Paul J. Badali