FAQ

Dimensi perhiasan didaftar ing milimeter (26 mm = 1 inci) lan kabeh proses gaweyan tangan kena variasi cilik. 

Gumantung ing monitor komputer, warna bisa beda-beda saka warna produk sing nyata.

Kawat anting kasedhiya ing logam alternatif; yen sampeyan duwe alergi logam hubungi kita (badalijewelry@badalijewelry.com) kanggo rincian liyane.

Supaya pesenan Rings kanthi ukuran ¼ & ¾: Pilih ukuran sing paling cedhak karo ukuran dering sampeyan. Ing checkout, ing area pandhuan khusus, ketik ukuran cincin sing dibutuhake.

Ora, saiki kita ora nindakake ukiran khusus. Konsultasi karo toko perhiasan utawa piala lokal sampeyan lan verifikasi manawa dheweke duwe pengalaman ngrajut perhiasan sadurunge ngrampungake ukiran.

Kita ora menehi saran. Dering kasebut dilebokake ing tembaga sing bisa ngoksidasi lan dadi ijo kanthi kontak terus saka driji lan kringet saka tangan sampeyan. Dering kasebut dimaksudake kanggo digunakake minangka liontin kalung, dudu cincin ing driji. Mung kasedhiya ing siji ukuran.

Aja gupuh, cincin kasebut salaka sterling solid (92.5% Perak). 1 saka 70 wong entuk "efek driji ijo" amarga asam ing kulit (kringete) reaksi karo paduan ing perak perak. Asring perhiasan perak sing diproduksi kanthi massal dilapisi industri nganggo rhodium (kulawarga logam sing padha karo platinum). Dering perak digawe kanthi tangan biasane ora dilapisi rhodium.

Yen sampeyan ngalami reaksi iki, kita seneng nemplek cincin kanthi gratis kanthi rhodium. Cukup kirim maneh cincin kasebut karo salinan kuitansi penjualan sampeyan lan cathet yen sampeyan butuh cincin rhodium. CATHETAN: Disaranake diasuransiake paket kasebut kanthi rega cincin kasebut. Kita ora bakal ngganti utawa mbalekake dering sing ilang utawa dicolong ing surat nalika dikirim saka sampeyan menyang kita.

Solusi liyane yaiku ngresiki dering saben dinane nganggo kain polishing perak. Dheweke bisa ditemokake ing toko perhiasan lokal utawa konter perhiasan department store. Sawise udakara seminggu utawa rong, reaksi kasebut bakal mandheg.

Ya, hubungi kita kanggo rega lan kasedhiyan. Iki dianggep minangka Barang Pesenan Khusus lan ora bisa dibalekake utawa dibalekake. Kita uga bisa nyetel watu dhewe ing perhiasan, angger watu kasebut ukurane bener.

Kita seneng ngobrol karo sampeyan babagan proyek mbesuk lan ngajak sampeyan ngubungi kita kanggo ngira rega lan ramalan wektu. Kita seneng nggawa perhiasan sing sampurna kaya sing sampeyan idham-idhamake, nanging saiki kita entuk dhaptar tunggu nganti 12 wulan.

Wektu produksi rata-rata 5 nganti 10 dina kerja wiwit tanggal sing sampeyan pesenake. Kita ngirim saben Selasa lan Kamis. Pesenan dikirim limang nganti pitung dina sawise tanggal casting. Asring ana wektu tunggu sing luwih cekak. Bebas hubungi kami kanggo wektu produksi sing diproyeksikan kanggo pesenan.

Sampeyan bisa pesen kanthi: 

Telpon nganggo kertu kredit utawa akun PayPal kanthi nelpon gratis ing 1-800-788-1888 

mail karo mriksa utawa dhuwit supaya.  Klik kene kanggo formulir pesenan sing bisa dicithak. Pesenan ing sanjabane AS bisa digawe kanthi pesen mail kanthi pesenan dhuwit internasional utawa cek bank ing dana AS. Nyuwun ngirim ora awis. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Kita nampa cek, pesenan dhuwit, pesenan dhuwit internasional lan cek bank ing dana AS kanggo pesenan saka njaba AS. Nyuwun ngirim ora awis.  Klik kene kanggo formulir pesenan sing bisa dicithak.

Yen sampeyan wis ngirim pesen utawa ngrampungake pesenan kanthi online, hubungi sanalika bisa liwat telpon (800-788-1888 / 801-773-1801) utawa email (badalijewelry@badalijewalue.com).

Yen sampeyan durung ngrampungake pesen, klik Deleng Kréta ing pojok sisih ndhuwur. Iki bakal nggawa sampeyan menyang kranjang belanja sampeyan bisa mbusak utawa nyunting item sing wis ditambahake menyang kranjang blanja.

Ya, cincin perak $ 20.00 kanggo ngowahi ukuran lan kiriman US bali. Cincin emas $ 50 kanggo ngowahi ukuran lan bali kiriman US. (Biaya pengiriman tambahan ditrapake ing njaba AS; email [badalijewelry@badalijewelry.com] kita sing dikenani biaya). Pandhuan kanggo Bali Kanggo Ngganti Ukuran: 

Klebu ring sampeyan: Bukti Tuku, Ukuran Dering sing bener, Jeneng Sampeyan, Alamat Pengiriman Bali lan Bayaran kanggo Ngganti Ukuran (sing bisa dibayar karo Perhiasan Badali).

Kirim maneh dering ing mailer utawa kothak empuk banjur priksa paket liwat cara pengiriman sing digunakake. Kita ora ngganti utawa mbalekake perhiasan sing ilang utawa dicolong ing surat nalika bali kanggo ngowahi ukuran. 

Kirim menyang: BJS, Inc., 320 W. 1550 N. Suite E, Layton, UT, 84041, AS.

Barang bisa dibalekake kanggo mbalek maneh sajrone 20 dina tanggal pengiriman. Ana ragad restocking 15% lan pengiriman ora bisa dibalekake. Yen ana kerusakan suntingan amarga nyandhang normal utawa mbungkus barang sing ora bener, biaya $ 20.00 bakal ditaksir. Barang sing rusak parah ora bakal dibalekake. Pesenan khusus, perhiasan platinum, emas mawar utawa item emas putih palladium ora bisa dibalekake utawa bisa dibalekake.  

Pengembalian dana 85% bakal ditanggepi yen barang kasebut bali menyang kahanan asline uga bukti tuku. Pengembalian dana bakal ditanggepi kanthi bentuk pambayaran sing padha nalika ditampa. Barang kudu dikembalikan nganggo kemasan protèktif lan diasuransiake. Kita ora tanggung jawab kanggo barang sing ilang utawa dicolong nalika dikirim.

Ana alamat sing ora bisa dikirim amarga ana peraturan pabean sing nglarang ngimpor perhiasan, logam mulia, utawa permata. Bebas bae kanggo ngubungi kita karo alamat sampeyan amarga ana pengecualian ing lokasi alamat sampeyan. Kita duwe hak kanggo mbusak utawa nambah negara sing dilayani kapan wae. Biaya bea impor lan / utawa pajak bea cukai ora kalebu biaya pengiriman. Biaya kasebut minangka tanggung jawab panampa nalika pangiriman. Paket sing ditolak nalika pangiriman ora bakal dibalekake. Kita ora duwe akses menyang biaya utawa biaya sing ditrapake kanggo lokasi sampeyan. Sampeyan saranake ngubungi kantor pos lokal utawa pejabat bea cukai kanggo informasi kasebut.