SING PALING MATI | Perhiasan Badali

SING PALING MATI

Ing Pretty Deadly, kita diundang kanggo ngrungokake crita Death-Face Ginny, Putri Pati. Dicritakake dening Bunny karo kanca Kupu-kupu, kita bakal lelungan wiwit sisih kulon lawas nganti Hollywood taun 1930-an. Crita katresnan, kapitunan, pati, lan males ukum.

"Cukup Agawe", lan karakter lan papan ing kana digawe dening Kelly Sue DeConnick lan Emma Rios lan minangka merek dagang saka Milkfed Criminal Masterminds, Inc. kanthi lisensi Badali Perhiasan. Kabeh Hak Dilindhungi.

produk 1

produk 1