Kawicaksanan Toko

SIZE RING SALAH DITUTUP

Yen sampeyan kudu pesen an ukuran dering sing salah, kita menehi ganti ukuran. Ana biaya $ 20.00 kanggo perak sterling lan biaya $ 50.00 kanggo emas. Ragad kasebut kalebu biaya pengiriman bali kanggo alamat AS. Biaya pengiriman tambahan bakal ditrapake kanggo alamat ing sanjabane AS (hubungi kita kanggo rincian liyane). Tulung wangsulake cincin kasebut kanthi kuitansi penjualan sampeyan, cathetan kanthi ukuran cincin sing bener, alamat pengiriman sampeyan bali, lan pembayaran ukuran - sing bakal dibayar menyang Badali Jewelry. Kirimake paket kasebut kanthi asuransi amarga kita ora tanggung jawab barang sing ilang utawa dicolong nalika dikirim.

Pembatalan Pesenan

Pesenan kudu dibatalake jam 6 sore Standar Gunung nalika dina pesenan digawe. Pesenan sing digawe sawise 6pm Waktu Standar Gunung kudu dibatalake jam 6 sore MST dina sabanjure. Pesenan dibatalake sawise wektu kasebut bakal diterbitake a Ragad pembatalan 10%.  

 

Perhiasan TANPA REFUNDABLE

  • Barang Pesenan Khusus, Perhiasan Platinum, Perhiasan Emas Mawar, Perhiasan Emas Putih Palladium lan Salah sawijining Barang Ora Bisa dibalekake, dibalekake utawa diganti.

 

Kebijakan Mbalekaken

  • Bali kudu ditampa paling ora 20 dina kepungkur tanggal nampa pesenan (tanggal pangiriman). Bali ora bakal ditampa sawise periode iki kliwat. Kanggo pelanggan internasional, paket bali kudu diwenehi tandha sadurunge 20 dina wis kliwat. Kita ngerti butuh wektu luwih suwe amarga dikirim maneh.
  • Pengiriman ora bisa dibalekake kanggo pesen sing dibalekake. 
  • A 20% ragad restocking bakal dijupuk saka jumlah dhuwit sing dibalekake. Yen sampeyan milih opsi pengiriman GRATIS, biaya $ 10.00 bakal dijupuk kanggo dikirim saka jumlah dhuwit sing dibalekake.
  • Yen barang ditampa kanthi rusak sithik amarga nyandhang gedhe banget utawa rusak sajrone pengiriman amarga kemasan sing ora bener, biaya tambahan $ 20.00 bisa uga dijupuk saka mbayar maneh. Barang sing rusak parah ora bakal dibalekake.
  • Kita bakal ngetokake pengembalian dana sawise barang ditampa ing kahanan sing padha kaya nalika dikirim. 
  • Pembayaran maneh bakal ditanggepi nganggo cara sing padha karo pembayaran sing ditampa.

  • Pesenan InternasionalPaket sing ditolak nalika dikirim utawa ora dijupuk saka bea cukai ora bakal dibalekake. Supaya tetep tundhuk marang peraturan lan peraturan ekspor, kita ora bakal menehi tandha paket sampeyan minangka "hadiah" kanggo ngirit biaya sing bisa kabiji dening negara sampeyan. Hubungi kita kanggo njaluk bantuan nglacak paket utawa pitakon liyane.

 

KEBIJAKAN PEMBELAJARAN 

Alamat pengiriman yaiku: BJS, Inc., 320 W 1550 N Suite E, Layton, UT 84041

 Kawicaksanan PENGIRIMAN US

  • Pesenan sing diselehake nganggo kertu kredit AS mung bisa dikirim ing AS, wilayah AS lan alamat APO militer.
  • Pesenan sing regane $ 200.00 utawa luwih mung bakal dikirim menyang alamat tagihan sing wis diverifikasi saka sing duwe kertu kredit utawa alamat PayPal sing dikonfirmasi sing digunakake kanggo nggawe pesenan.
  • Kabeh pesenan kanthi pembayaran PayPal mung bakal dikirim menyang alamat pengiriman sing ditampilake ing pembayaran PayPal. Priksa manawa alamat pengiriman sing sampeyan pilih dipilih nalika ngirim Pembayaran PayPal lan cocog karo alamat "Kirim Kanggo" sing digunakake nalika mriksa.

 

OPSI PENGIRIMAN AS:

USPS ora ngladeni sawetara negara, deleng dhaptar: https://about.usps.com/newsroom/service-alerts/international/welcome.htm

Gunakake UPS utawa DHL yen negara sampeyan dhaptar.

  • USPS Ekonomi - Rata-rata 5 nganti 10 dina kerja gumantung saka lokasi. Diasuransiake kanthi winates tanpa nelusuri liwat USPS.com.
  • USPS Priority Mail - Rata-rata 2 nganti 7 dina kerja gumantung saka lokasi. Diasuransiake kanthi lengkap kanthi nglacak liwat USPS.com.
  • FedEx / UPS 2 Dina - Ngirim ing 2 dina kerja, ora kalebu dina Setu utawa Minggu. Diasuransiake kanthi lengkap kanthi nglacak rinci liwat FedEx.com.
  • Wengi Standar FedEx / UPS - Ngirim ing 1 dina kerja, ora kalebu dina Setu utawa Minggu. Diasuransiake kanthi lengkap kanthi nglacak rinci liwat FedEx.com.

KEBIJAKAN PENGIRIMAN INTERNASIONAL

  • Pesenan internasional ONLY bakal dikirim menyang alamat tagihan sing wis diverifikasi saka kertu kredit sing digunakake kanggo nggawe pesenan.
  • Kabeh pesenan kanthi pembayaran PayPal ONLY bakal dikirim menyang alamat pengiriman sing dikonfirmasi sing ditampilake ing pembayaran PayPal. Priksa manawa alamat pengiriman sing dikonfirmasi dipilih nalika ngirim Pembayaran PayPal lan cocog karo alamat "Kiriman" lan "Bill To" sing digunakake nalika mriksa.
  • Kajaba saka order rego £ 135 (udakara $ 184.04 USD) utawa kurang dikirim menyang Inggris, tarif pengiriman internasional ora kalebu pajak bea cukai lan / utawa bea masuk. Iki amarga ing pangiriman lan tanggung jawab sampeyan mbayar.  
  • Sesuai karo undang-undang pajak Brexit, pesenan UK regane £ 135 (udakara $ 184.04 USD) utawa kurang bakal VAT dikoleksi nalika tuku. Kita ora bakal nglumpukake PPN kanggo pesenan sing regane luwih dhuwur tinimbang £ 135 nalika tuku. PPN bakal dileksanakake nalika dikirim bareng karo tugas bea cukai liyane.
  • Paket sing ditolak nalika pangiriman ora bakal dibalekake.

METODE PENGIRIMAN INTERNASIONAL

Deleng opsi pengiriman sing kasedhiya lan kira-kira wektu pangiriman sajrone mriksa.  Kita uga nawakake:

Layanan Internasional Paket Kelas Pertama USPS - Rata-rata 7 - 21 dina kerja, nanging bisa nganti enem minggu kanggo pangiriman. Diasuransiake kanthi lengkap, nanging TANPA TRACKING yen paket kasebut lunga saka AS.

USPS Prioritas Mail Internasional - Rata-rata 6 - 10 dina kerja, nanging bisa nganti rong minggu kanggo pangiriman. Diasuransiake kanthi lengkap, nanging TANPA TRACKING yen paket kasebut lunga saka AS.

USPS Prioritas Mail Express Internasional - Rata-rata 3 - 7 dina kerja, nanging bisa nganti 9 dina kerja. Diasuransiake kanthi lengkap kanthi nglacak liwat USPS.com.

UPS Pengiriman Internasional - Wektu pangiriman beda-beda. Tarif UPS Internasional lan perkiraan wektu pengiriman bisa diwilang nalika checkout.

Kita Kirim menyang Negara ing ngisor iki:

Aruba, Australia, Austria, Bahamas, Barbados, Belgia, Bermuda, Kamerun, Kanada, Kepulauan Cayman, China, Kepulauan Cook, Kroasia, Siprus, Republik Ceko, Denmark, Republik Dominika, Inggris (Inggris), Finlandia, Prancis, Jerman, Yunani, Greenland, Guam, Hong Kong, Islandia, Irlandia, Italia, Jamaika, Jepang, Korea (Demokrat), Liechtenstein, Luksemburg, Mongolia, Maroko, Walanda, Kaledonia Baru, Selandia Baru, Norwegia, Papua Nugini, Filipina, Polandia, Portugal, Puerto Rico, Arab Saudi, Skotlandia (Inggris), Slowakia, Slovenia, Afrika Selatan, Spanyol, Swedia, Taiwan, Inggris, Amerika Serikat, Kepulauan Virgin (Inggris), lan Kepulauan Virgin (AS).

Yen sampeyan ora bisa ndeleng negara sampeyan sing kasebut ing ndhuwur, tulung hubungi kita  (badalijewelry@badalijewelry.com) kanthi alamat lengkap lan bakal mbantu ngatasi kasedhiyan kiriman lan cara menyang tujuan.