JENAYAH SUSU | Perhiasan Badali

CRIMINAL MILKFED'S

Ing mangsa ngarep sing ora adoh banget, wanita sing gagal nyelarasake karo ide babagan patriarkhi babagan wong sing kudune, kepiye rupane, lan apa sing kudu ditindakake ditrapake kanthi angel ing Bitch Planet. Ing jagad Bitch Planet, tandha NC - Non-Compliant - digunakake kanggo ngremehake lan ngisolasi sapa wae sing nolak panguwasa patriarkhi. Nanging, sing kuwat lan gagah nganggep kasebut minangka bekas perang prajurit sing bangga, simbol kekuwatan ing antarane wanita. 
.
Garis perhiasan kanthi lisensi resmi karo Milkfed Criminal Mastermind's Bitch Planet digawe dening Kelly Sue DeConnick lan Valentine DeLandro. 


produk 20

produk 20