NIOBE | Perhiasan Badali

NIOBE

NIOBE: Dheweke Urip yaiku seri buku komik dening Amandla Stenberg, Ashley A. Woods, Sebastian A. Jones, lan Darrell May. Iki minangka kisah katresnan, pengkhianatan, lan pengorbanan utama. Niobe Ayutami minangka bocah cilik elf sing yatim piatu lan uga bakal ngluwari jagad fantasi Asunda sing jembar lan ora stabil. Dheweke mlayu saka jaman mbiyen, yen Iblis dhewe bakal ndeleng dheweke dikutuk ... menyang masa depan epik sing sabar ngenteni dheweke ngikat negara nglawan gerombolan neraka. Bobot ramalan abot ing pundhak lan serigala cedhak karo tumit.

produk 12

produk 12