METAL, AKHIR, SESUATU, & JAGA

Metals    

Kita mung nggunakake logam sing apik lan kualitas apik kanggo nggawe perhiasan gaweyan kita. Logam utama yaiku perak, emas lan tembaga.  

Silver Sterling: 92.5% Perak, Tembaga 7.5%.

10 Karat Kuning Emas: 41.7% Emas, 40.8% Tembaga, 11% Perak, 6.5% Seng.

10 Karat Emas Putih: 41.7% Emas, 33.3% Tembaga, 12.6% Nikel, 12.4% Seng.

14 Karat Kuning Emas: 58.3% Emas, 29% Tembaga, 8% Perak, 4.7% Seng.

14 Karat Emas Putih: 58.3% Emas, 23.8% Tembaga, 9% Nikel, 8.9% Seng.

14 Karat Palladium Emas Putih: 58.3% Emas, 26.2% Perak, 10.5% Palladium, 4.6% Tembaga, 4% Seng.

14 Karat Rose Emas: 58.3% Emas, 39.2% Tembaga, 2.1% Perak, 0.4% Seng.

18 Karat Kuning Emas: 75% Emas, 17.4% Tembaga, 4.8% Perak, 2.8% Seng.

22 Karat Kuning Emas: 91.7% Emas, 5.8% Tembaga, 1.6% Perak, 0.9% Seng.

Gangsa Kuning: 95% Tembaga, 4% silikon, 1% Mangan. 

Gangsa Putih: 59% Tembaga, 22.8% Seng, 16% Nikel, 1.20% Silikon, 0.25% Kobalt, 0.25% Indium, 0.25% Perak (Gangsa putih kaya emas putih, dipasang nganggo nikel kanggo nggawe warna putih).

Kuningan:  90% Tembaga, 5.25% Perak, 4.5% Seng, 0.25% Indium.

Wesi: Logam Elemen. Banyu & kelembapan bisa nyebabake teyeng. Gunakake kain lan minyak sayur sethithik kanggo diusap karat. -Iron diusir saka omah mula kita kudu nggawe kelompok sing luwih gedhe. 

 

Pangobatan lumahing

Gangsa Rampung Putih: Iki minangka perawatan permukaan nikel saka tembaga, supaya entheng lan entheng.

Ruthenium Ireng Plating: Ruthenium minangka logam klompok platinum sing digunakake kanggo menehi logam, kayata perak, abu-abu peteng dadi ireng. 

Antiquing: Pangobatan lumahing iki menehi dimensi ukuran lan tampilan patina sing wis tuwa. 

* Pangobatan lumahing bisa ilang, gumantung saka frekuensi lan gaya urip sing nganggo.

 

Enamel

Kabeh enamel bebas timah. Kita bangga karo kualitas karya enamel sing rinci, amarga saben karya tangan digawe dening perhiasan utama. Enamel sing digunakake minangka polimer sing bisa ngobati panas adhedhasar resin sing nyedhiyakake tampilan enamel kaca.

* Enamel sing wis kena bahan kimia lan lotion bisa mendhung. Hubungi kita yen sampeyan pengin urip maneh perhiasan sing enamel.

 

Upgrade Logam lan Permata Kustom

Hubungi kita kanggo rega: badalijewelry@badalijewelry.com.

Palladium Emas Putih (Emas Putih Nikel Gratis)Logam mulia saka logam klompok platinum. Kanggo campuran karo emas, tanpa nggunakake nikel, kanggo nggawe warna putih. Emas putih paladium luwih larang lan arang nyebabake reaksi alergi. Kabeh barang emas putih 14k bisa disesuaikan nganggo emas putih paladium.

Rose emas: Emas sing dipasang karo campuran tembaga kanggo nggawe warna jambon semu abang. Kabeh barang emas 14k bisa disesuaikan karo emas mawar.

Platinum: Hubungi kita kanggo ngerteni manawa barang sing sampeyan karepake bisa diluncurake ing platinum.

Elinga: Pesenan Upgrade Logam Khusus ora bisa dibalekake, bisa dibalekake, utawa bisa diijolake.

Watu permata: Yen batu permata sing ana ing dhaptar dudu sing sampeyan karepake, hubungi kita kanggo rega lan kasedhiya batu permata sing bakal nggawe perhiasan kanthi unik.  

 

Perawatan lan Reresik Perhiasan

Gunakake sawetara tetes cairan cuci piring sing entheng ing banyu anget. Rendhem sawetara menit kanggo alus pelembut ing watu lan logam. Kita ora nyaranake rendhem sing suwe, amarga bisa ngganggu antiquing utawa enameling. Gosok alon-alon nganggo gombal empuk. Bilas ing banyu anget lan garing nganggo gombal empuk. Kain polesan perhiasan dianjurake supaya sliver lan logam liyane tetep cerah. Aja nggunakake solusi reresik perhiasan kanggo perhiasan nganggo enamel utawa permata.