KANGGO NGEBUT | Perhiasan Badali

BANGGA

Mode ora adil, lan saiki sampeyan bisa nuduhake bangga lan padhang nganggo Perhiasan Badali eksklusif iki. Yen nari wengi, nedha awan tengah wengi, festival musik, ditutupi barang cemlorot ing Festival Pride, utawa mung maca buku ing omah, garis iki bakal nyedhiyakake lewks lan ora bakal mandheg. Blanja dina iki kanggo hadiah sing sampurna kanggo katresnan awake dhewe. 

 Perhiasan Badali minangka bisnis kulawarga cilik karo karyawan, kulawarga, lan kanca LGBTQIA +. Perhiasan Badali bakal nyumbang 5% penjualan saka garis Pride menyang Project Rainbow Utah. Minangka bisnis cilik sing dioperasikake, kita ngurmati lan ndhukung kebutuhan visibilitas lan representasi sing luwih gedhe ing kabeh bentuk. 

Aja lali pesen panji sampeyan supaya dipasang!

Kanggo ngerteni informasi luwih lengkap babagan Project Rainbow Utah, bukak kaca kasebut:

https://www.projectrainbowutah.org

Dhasar komunitas aneh yaiku kalebu, lan Perhiasan Badali ndhukung inklusi, perwakilan, lan aksesibilitas kanggo kabeh. Kita bakal terus nambah baris iki; yen sampeyan ora weruh flag sampeyan diwakili ing kene, hubungi kami.


produk 34

produk 34