KANGGO NGEBUT | Perhiasan Badali

BANGGA

Mode ora adil, lan saiki sampeyan bisa nuduhake bangga lan padhang nganggo Perhiasan Badali eksklusif iki. Yen nari wengi, nedha awan tengah wengi, festival musik, ditutupi barang cemlorot ing Festival Pride, utawa mung maca buku ing omah, garis iki bakal nyedhiyakake lewks lan ora bakal mandheg. Blanja dina iki kanggo hadiah sing sampurna kanggo katresnan awake dhewe. 

 Perhiasan Badali minangka bisnis kulawarga cilik karo karyawan, kulawarga, lan kanca LGBTQIA +. Baris iki digawe dening lan kanggo karyawan LGBTQIA + lan bagean saka asil bakal diwenehake kanggo organisasi aneh lokal sing ndhukung akses menyang layanan kesehatan mental. 

TUNGGAL KEMBALI KANGGO KANGGO NAMBAHI ING LINE INI !!!

 

Dhasar komunitas aneh yaiku kalebu, lan Perhiasan Badali ndhukung inklusi, perwakilan, lan aksesibilitas kanggo kabeh. Kita bakal terus nambah baris iki; yen sampeyan ora weruh flag sampeyan diwakili ing kene, hubungi kami.


produk 32

produk 32