UKURAN RING

Umume cincin kita kasedhiya ing ukuran AS 5 nganti 13 kanthi ukuran utuh lan setengah. Ukuran 13 ½ lan luwih gedhe iku dikenani biaya tambahan. Yen sampeyan pengin cincin ukuran seprapat, elinga nalika checkout.

Luwih apik banget yen nampa dering sing pas nalika teka. Disaranake sampeyan duwe ukuran driji sadurunge pesen. Umume perhiasan bakal nggawe ukuran dering kanthi gratis. Cara online kanggo nemtokake ukuran dering ORA dipercaya.

Ukuran RING Wanita lan Pria padha. Umume cincin kita digawe kanggo pria utawa wanita. Elinga dering kanthi band sing luwih jembar bakal luwih kenceng tinimbang cincin kanthi pita sempit. Sampeyan bisa nyedhiyani pangukuran jembaré kanggo perhiasan lokal nalika ukuran driji kanggo ukuran sing paling pas kanggo sampeyan.

Yen sampeyan pesen ukuran dering sing salah, kita bakal ngowahi ukuran cincin Perak nganti $ 20.00 AS, dering Emas regane $ 50.00 US.  Ragad kasebut kalebu biaya pengiriman bali kanggo alamat USA (biaya pengiriman tambahan bakal ditrapake kanggo alamat Non-USA). Sadurunge ngirim cincin maneh, hubungi kita ing badalijewelry@badalijewelry.com. Sampeyan saranake sampeyan ngirim paket kasebut kanthi asuransi amarga ora tanggung jawab kanggo barang sing ilang utawa dicolong nalika dikirim menyang kita.

UKURAN RING LUAR AS:

Sistem sing digunakake kanggo ngukur ukuran dering beda-beda gumantung saka saben negara. Kita duwe konversi nganti ukuran AS kanggo sistem sing digunakake ing Jepang, Prancis, Inggris, Jerman lan Swiss. Ukuran Kanada padha karo ukuran AS.

Kanggo dering sing ukurane paling akurat, luwih becik golek tukang perhiasan lokal kanggo ngukur ukuran driji sadurunge pesen.

 

Ukuran AS & Kanada   UK padha    Prancis padha Jerman Setara Jepang Setara Swiss padha karo Diameter ing MM Metric MM
4 H1 / 2 - 15 7 - 14.86 46.5
41 / 4 I 473 / 4 - - 73 / 4 15.04 47.1
41 / 2 I1 / 2 - 151 / 4 8 - 15.27 47.8
43 / 4 J 49 151 / 2 - 9 15.53 48.4
5 J1 / 2 - 153 / 4 9 - 15.70 49.0
51 / 4 K 50 - - 10 15.90 49.6
53 / 8 K1 / 2 - - 10 - 16.00 50.0
51 / 2 L 513 / 4 16 - 113 / 4 16.10 50.3
53 / 4 L1 / 2 - - 11 - 16.30 50.9
6 M 523 / 4 161 / 2 12 123 / 4 16.51 51.5
61 / 4 M1 / 2 - - - - 16.71 52.2
61 / 2 N 54 17 13 14 16.92 52.8
63 / 4 N1 / 2 - - - - 17.13 53.4
7 O 551 / 4 173 / 4 14 151 / 4 17.35 54.0
71 / 4 O1 / 2 - - - - 17.45 54.7
71 / 2 P 561 / 2 173 / 4 15 161 / 2 17.75 55.3
73 / 4 P1 / 2 - - - - 17.97 55.9
8 Q 573 / 4 18 16 173 / 4 18.19 56.6
81 / 4 Q1 / 2 - - - - 18.35 57.2
81 / 2 R 59 181 / 2 17 - 18.53 57.8
83 / 4 R1 / 2 - - 19 18.61 58.4
9 - - 19 18 - 18.89 59.1
91 / 4 S 601 / 4 - - 201 / 4 19.22 59.7
91 / 2 S1 / 2 - 191 / 2 19 - 19.41 60.3
93 / 4 T 611 / 2 - - 211 / 2 19.51 60.6
10 T1 / 2 - 20 20 - 19.84 61.6
101 / 4 U 623 / 4 - 21 223 / 4 20.02 62.2
101 / 2 U1 / 2 - 201 / 4 22 - 20.20 62.8
103 / 4 V 633 / 4 - - 233 / 4 20.40 63.3
11 V1 / 2 - 203 / 4 23 - 20.68 64.1
111 / 4 W 65 - - 25 20.85 64.7
111 / 2 W1 / 2 - 21 24 - 21.08 65.3
113 / 4 X 661 / 4 - - 261 / 4 21.24 66.0
117 / 8 X1 / 2 - - - - 21.30 66.3
12 Y 671 / 2 211 / 4 25 271 / 2 21.49 66.6
121 / 4 Y1 / 2 - - - - 21.69 67.2
121 / 2 Z 683 / 4 213 / 4 26 283 / 4 21.89 67.9
123 / 4 Z1 / 2 - - - - 22.10 68.5
13 - - 22 27 - 22.33 69.1