Tanat Glyph Pendant - Enameled Silver - BJS Inc. - Necklace
Tanat Glyph Pendant - Enameled Silver - BJS Inc. - Necklace
Tanat Glyph Pendant - Enameled Silver - BJS Inc. - Necklace

Tanat Glyph Pendant - Enameled Silver

Reguler regane $ 79.00
/

Glyph minangka basa simbol saka Arsip Stormlight seri dening Brandon Sanderson. Saben glyphs digandhengake karo Herald tartamtu, permata, inti, fokus awak, properti jiwa, lan atribut ilahi.

Tanat glyph digandhengake karo Herald Talenelat'Elin lan permata Topaz. Intine yaiku Talus lan fokus awak ing Balung. Properti Soulcasting Tanat yaiku Rock and Stone. Atribut ilahi utamane yaiku Dependable lan atribut sekunder yaiku Resourceful. Tanat digandhengake karo Stonewards, tentara infantri lan pasukan darat Knights Radiant sing misuwur minangka tentara paling apik. Asosiasi Nomer yaiku 9. Tanat minangka tembung kanggo sangang, lan glyph bisa ditulis tegese.

Details: Pendant Stonewards yaiku salaka sterling lan tangan rampung nganggo cat enamel topaz. Glyph Tanat ukuran dawane 25.3 mm kalebu jaminan, 24.3 mm ing titik paling amba, lan kandel 1.7 mm. Glyph Tanat bobote 4.1 gram. Punggung liontin kasebut tekstur lan dicap karo tandha produsen, hak cipta, lan konten logam - sterling.

Pilihan Rantai: 24 "rantai pinggir baja tahan karat dawa, 24" tali kulit ireng (tambahan $ 5.00), utawa 20 "1.2 mm rantai kothak perak sterling (tambahan $ 25.00). Rentengan tambahan kasedhiya ing kita kaca aksesoris.

Uga kasedhiya perak sterling - klik ing kene kanggo ndeleng.

Packaging: Barang iki dikemas ing kothak perhiasan kanthi kertu keaslian.

ProduksiKita minangka perusahaan sing wis digawe pesanan. Pesenan sampeyan bakal dikirim 5 nganti 10 dina kerja yen barang kasebut ora ana ing stok.


Mistborn®, The Stormlight Archive®, lan Brandon Sanderson® minangka merek dagang saka Dragonsteel Entertainment LLC.