The ONE RING™ - Badali Jewelry - Ring
The ONE RING™ - Badali Jewelry - Ring
The ONE RING™ - Badali Jewelry - Ring
The ONE RING™ - Badali Jewelry - Ring
The ONE RING™ - Badali Jewelry - Ring
The ONE RING™ - Badali Jewelry - Ring

ONE ONE RING ™

Reguler regane $ 108.00
/
6 reviews

"Siji Dering kanggo mrentah kabeh, Siji Dering kanggo nemokake.
Siji Cincin kanggo nggawa dheweke kabeh lan ing peteng kaiket. "

Paul J. Badali, penggemar Tolkien sing umure wis ngrancang One Ring, Ruling Ring, minangka replika sing bisa dipakai. Separo pisanan prasasti One Ring Tengwar ditemokake ing sisih njaba lan setengah liyane ana ing njero Cincin Siji.

Details: Dering kasebut minangka gelang sing pas digawe nganggo perak sterling padhet. Ukurane kaya ing ngisor iki: Ukuran 4 nganti 8.5 - 6.5 mm ndhuwur nganti ngisor, Ukuran 9 nganti 11 - 7 mm ndhuwur nganti ngisor, lan Ukuran 11.5 lan luwih gedhe - 8 mm ndhuwur nganti ngisor. Bedane lebar cincin yaiku nggawe pita pas sing paling nyaman kanggo ukuran driji. Saben dering ukuran 2 mm kandel. Bobot saben dering beda-beda kanthi ukuran, 6.4 nganti 9.9 gram. Ing sisih njero band iki dicap karo merek produsen, hak cipta, lan konten logam.

Rampung: Perak sing Dipoles, Ireng (tambahan $ 10), utawa Abang (tambahan $ 10) Tengwar Runes.

Pilihan Ukuran: One Ring kasedhiya ing ukuran AS 4 nganti 20, kanthi ukuran kabeh lan setengah (ukuran 13.5 lan luwih gedhe yaiku tambahan $ 15.00)

Uga kasedhiya ing emas - klik ing kene kanggo ndeleng - lan platinum - klik ing kene kanggo ndeleng.

Packaging: Dering iki dikemas ing kothak cincin kanthi Kertu Keaslian.

Produksi: Kita minangka perusahaan sing wis digawe pesanan. Pesenan sampeyan bakal dikirim 5 nganti 10 dina kerja yen barang kasebut ora ana ing stok.


Resmi saka Lord of the Rings lan perhiasan Hobbit karo Enterprises Bumi Tengah kanthi resmi"One Ring", prasasti One Ring, "Gollum", "Lord of the Rings", lan karakter lan papan ing endi wae, minangka merek dagang saka Perusahaan Saul Zaentz d / b / Perusahaan Pertengahan kanthi lisensi Badali Jewelry . Kabeh Hak Dilindhungi.
Reviews customer
5.0 Adhedhasar 6 Ulasan
Jl

Matur suwun!

Input sampeyan banget dihargai. Nuduhake karo kanca-kanca supaya bisa seneng banget!

Filter Ulasan:
JS
04 / 10 / 2021
Jewett s.
Amerika Serikat Amerika Serikat
Kualitas apik!

Layanan pelanggan paling apik!

Perhiasan Badali Ulasan ONE RING ™
RW
04 / 02 / 2021
Ryan W.
Amerika Serikat Amerika Serikat
Siji Dering!

Cocog karo band perkawinan karo mitraku. Kita tresna banget marang dheweke.

RG
10 / 25 / 2020
Rosemary G.
Amerika Serikat Amerika Serikat
Kerajinan sing apik!

Bojoku seneng dering. Aku dering.

CM
10 / 15 / 2020
Katharina M.
Inggris Inggris
Ring pancen apik tenan

Dering uga katon apik tenan pancen kepenak dienggo. Detil skrip kasebut asri lan jelas.

LA
06 / 19 / 2020
Lusse A.
France France
Pungkasan

Pungkasane, aku wis nampa bingkisan; cincin sampeyan siji yaiku perhiasan. Aku wareg banget. Matur suwun, André LUSSE