Wood Ward Charm - BJS Inc. - Charm

Pesona Ward Kayu

Reguler regane $ 35.00
/

Ing Peter V. Brett Siklus Setan, asal-usul simbol Ward sing ajaib wis ilang saka sejarah, nanging kekuwatane ditemokake maneh sawise coreling setan bali ngrusak jagad iki. Simbol Ward dhewe ora duwe kekuwatan, nanging nalika disisipake sulap inti saka setan, bangsal kasebut bakal nggawe sihir kasebut kanggo nolak makhluk kasebut. Umume simbol Ward sipate pertahanan, nanging sawetara bisa entuk efek gaib liyane kalebu Pendhapa nyerang sing sejatine bisa ngrusak Setan.

Wood Ward minangka simbol pertahanan sing ditrapake sulap kanggo nglindhungi sing nganggo Kayu Setan sing duwe waja sing ora bisa ditembus, kekuwatan sing ora wajar, lan cakar sing kandel.

Details: Pesona Wood Ward yaiku perak perak lan kalebu cincin loncat sing ora dipasang. Pesona ukurane dawa 13.2 mm, paling amba 13.5 mm, lan kandel 1.7 mm. Pesona Wood Ward bobote udakara 1.5 gram. Sisih mburi pesona bertekstur lan dicap nganggo marker, hak cipta, lan konten logam.

Pilihan Finishing: Perak perak kuna. Kanggo pencocokan klik kalung Sterling Silver kene.

PackagingBarang iki ana ing kothak perhiasan kanthi kertu keaslian.

ProduksiKita minangka perusahaan sing wis digawe pesanan. Pesenan sampeyan bakal dikirim 5 nganti 10 dina kerja yen barang kasebut ora ana ing stok.


 "Siklus Demon" lan karakter, obyek lan papan ing endi wae, minangka merek dagang saka hak cipta saka Peter V. Brett kanthi lisensi Badali Jewelry. Karya seni Ward dirancang dening Lauren K. Cannon. Hak cipta © dening Peter V. Brett. Kabeh Hak Dilindhungi.

Sampeyan uga kaya