Palah Glyph Pendant - Enameled Silver - BJS Inc. - Necklace
Palah Glyph Pendant - Enameled Silver - BJS Inc. - Necklace
Palah Glyph Pendant - Enameled Silver - BJS Inc. - Necklace
Palah Glyph Pendant - Enameled Silver - BJS Inc. - Necklace

Palah Glyph Pendant - Enameled Silver

Reguler regane $ 79.00
/

Glyph minangka basa simbol saka Arsip Stormlight seri dening Brandon Sanderson. Saben glyphs digandhengake karo Herald tartamtu, permata, inti, fokus awak, properti jiwa, lan atribut ilahi.

Glyph Palah digandhengake karo Herald Paliah, zamrud permata, intine yaiku Pulp, lan sifat-sifat ilahi kanggo Palah Sinau lan Menehi. Palah dipercaya bisa digandhengake karo Truthwatchers, pesenan Knights Radiant sing nggunakake Progression and Illumination Surgebinding.

Details: The Truthwatchers liontin iku salaka sterling lan tangan rampung karo lapisan untu kang atos ijo zamrud. Glyph Palah dawane 28.9 mm kalebu jaminan, 24.7 mm ing titik paling amba, lan 1.9 mm kandel. Glyph Palah bobote 5 gram. Ing mburi glyph punika dicap karo tandha produsen, hak cipta, lan konten logam - sterling.

Pilihan Rantai: 24 "rantai pinggir baja tahan karat dawa, 24" tali kulit ireng (tambahan $ 5.00), utawa 20 "1.2 mm rantai kothak perak sterling (tambahan $ 25.00). Rentengan tambahan kasedhiya ing kita kaca aksesoris.

Uga kasedhiya perak sterling kuno - klik ing kene kanggo ndeleng.

Packaging: Barang iki dikemas ing kothak perhiasan kanthi kertu keaslian.

ProduksiKita minangka perusahaan sing wis digawe pesanan. Pesenan sampeyan bakal dikirim 5 nganti 10 dina kerja yen barang kasebut ora ana ing stok.


Mistborn®, The Stormlight Archive®, lan Brandon Sanderson® minangka merek dagang saka Dragonsteel Entertainment LLC.