Blue Society Cufflinks - BJS Inc. - Cufflinks
Blue Society Cufflinks - BJS Inc. - Cufflinks
Blue Society Cufflinks - BJS Inc. - Cufflinks
Blue Society Cufflinks - BJS Inc. - Cufflinks

Manset Biru Masyarakat

Reguler regane $ 179.00
/

Ing seri fiksi ilmiah Rising Abang, dening Pierce Brown, manungsa wis nggawe tatanan sosial kanthi kode warna. Emas paling dhuwur, Reds paling murah, lan Blues minangka Astronavigator lan pilot masarakat.

Details: The Blue symbol cufflinks are solid sterling silver and measures Dhuwur 16.8 mm, ambane 15.3 mm, lan kandel 1.6 mm. Manset bobote 11.5 gram. Simbol mburi Biru Biru bertekstur lan dicap nganggo tandha produsen, hak cipta, lan konten logam - sterling.

Pilihan Rampung: Enamel perak utawa biru tua sing kunatambahan $ 20).

PackagingBarang iki dikemas ing kothak perhiasan kanthi kertu keaslian.

ProduksiKita minangka perusahaan sing wis digawe pesanan. Pesenan sampeyan bakal dikirim 5 nganti 10 dina kerja yen barang kasebut ora ana ing stok.


"Red Rising", lan karakter lan papan ing kana, minangka merek dagang saka Pierce Brown kanthi lisensi Badali Jewelry. Kabeh Hak Dilindhungi.