Demon Cycle Bangle Bracelet - BJS Inc. - Bracelet
Demon Cycle Bangle Bracelet - BJS Inc. - Bracelet
Demon Cycle Bangle Bracelet - BJS Inc. - Bracelet
Demon Cycle Bangle Bracelet - BJS Inc. - Bracelet
Demon Cycle Bangle Bracelet - BJS Inc. - Bracelet
Demon Cycle Bangle Bracelet - BJS Inc. - Bracelet
Demon Cycle Bangle Bracelet - BJS Inc. - Bracelet
Demon Cycle Bangle Bracelet - BJS Inc. - Bracelet
Demon Cycle Bangle Bracelet - BJS Inc. - Bracelet
Demon Cycle Bangle Bracelet - BJS Inc. - Bracelet
Demon Cycle Bangle Bracelet - BJS Inc. - Bracelet

Gelang Siklus Dhemit

Reguler regane $ 10.00
/

Asal-usul simbol Ward sing ajaib wis ilang saka sejarah, nanging kekuwatane ditemokake maneh sawise coreling setan bali ngrusak jagad iki. Simbol Ward dhewe ora duwe kekuwatan, nanging nalika disisipake sulap inti saka setan, bangsal kasebut bakal nggawe sihir kasebut kanggo nolak makhluk kasebut. Umume simbol Ward sipate pertahanan, nanging sawetara bisa entuk efek gaib liyane kalebu Pendhapa nyerang sing sejatine bisa ngrusak Setan. Diilhami saka kaca Siklus Setan dening Peter V. Brett.

Isi gelang gaya fleksibel sing bisa dianyang kanthi stainless steel pesona pilihan.

DetailsUkuran gelang udakara 1.5 mm (1/16 ") lan jembar saka 2 3/8" nganti 3 ".  

Pilihan Pesona:

Bangsal Bingung

Bangsal Api

Mind Ward

Ward Ward

Ward Ward

Pendhapa Ora Deleng

Lemah Banyu

Angin Angin

Pendhapa Kayu

 

PackagingBarang iki dikemas ing kanthong perhiasan satin kanthi kertu keaslian.

ProduksiKita minangka perusahaan sing wis digawe pesanan. Pesenan sampeyan bakal dikirim 5 nganti 10 dina kerja yen barang kasebut ora ana ing stok.


 "CYCLE DEMON" LAN WUJUD, OBJEK LAN TEMPAT ING KANGGO, TRADEMAR COPYRIGHT OF PETER V. BRETT ING LISENSI TO BADALI JEWELRY. ARTWORK WARD sing dirancang dening LAUREN K. CANNON. Hak Cipta © Dening PETER V. BRETT. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Sampeyan uga kaya