Nalthis Charm - Brass - BJS Inc. - Charm
Nalthis Charm - Brass - BJS Inc. - Charm
Nalthis Charm - Brass - BJS Inc. - Charm
Nalthis Charm - Brass - BJS Inc. - Charm

Pesona Nalthi - Kuningan

Reguler regane $ 49.00
/

“Uripku kanggo sliramu. Napasku dadi duwekmu. ”

Nalthis minangka Shardworld nalika ana novel Warbreaker. Kembang sing tuwuh ing sekitare ibukutha T'Telir minangka simbol saka Nalthis lan diarani ana gandhengane karo sihir Endowment lan Returned.

Details: Pesona Nalthi yaiku kuningan ngalangi lan rampung karo lapisan untu kang atos ungu lan ireng. Kembang kasebut dawane 21.2 mm, ambane 19.3 mm, lan titik paling kandel 1.8 mm. Pesona bobote kira-kira 2.2 gram. Kalebu dering lompat perak sterling sing ora didol. Punggung pesona kasebut tekstur lan dicap kanthi tandha lan hak cipta saka produsen.

Uga kasedhiya ing salaka sterling - klik ing kene kanggo ndeleng.

PackagingBarang iki dikemas ing kanthong perhiasan satin kanthi kertu keaslian.

ProduksiKita minangka perusahaan sing wis digawe pesanan. Pesenan sampeyan bakal dikirim 5 nganti 10 dina kerja yen barang kasebut ora ana ing stok.


Warbreaker®, The Stormlight Archive®, lan Brandon Sanderson® minangka merek dagang terdaftar saka Dragonsteel Entertainment LLC.

Sampeyan uga kaya