Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring

Dering Elven Realms: RIVENDELL ™, LOTHLORIEN ™, MIRKWOOD ™

Reguler regane $ 99.00
/
1 review

The Elven Realms Rings ngurmati saben telung benteng Elven ing bumi Tengah kanthi nampilake watu kanthi ukuran 8 x 6 mm ing antarane patang godhong saka alas Lothlorien (zirconia kubik putih): Rivendell (safir lab ditandur), lan Mirkwood (ijo zirconia kubik).

Details: Cincin kasebut perak perak lan ukuran 11.5 mm ing titik paling jembar ing sisih ngarep cincin, dhuwure 4.3 mm ing watu lan setting, lan ambane 2.5 mm ing pucuk band. Dering iki bobote 4 gram lan band iki dicap nganggo tandha produsen, hak cipta, lan konten logam.

Elven Realms: Rivendell (biru), Mirkwood (ijo) lan Lothlorien (putih)

Pilihan Ukuran: Elven Realms Ring kasedhiya ing AS ukuran 4 nganti 15 kanthi sakabehane lan setengah ukuran (ukuran 13.5 lan luwih gedhe yaiku tambahan $ 15.00).

Uga kasedhiya ing emas - klik ing kene kanggo ndeleng.

PackagingBarang iki dikemas ing kothak perhiasan. Kalebu Kertu Keaslian.

ProduksiKita minangka perusahaan sing wis digawe pesanan. Pesenan sampeyan bakal dikirim 5 nganti 10 dina kerja yen barang kasebut ora ana ing stok.


Resmi saka Lord of the Rings lan perhiasan Hobbit karo Enterprises Bumi Tengah kanthi resmi"Lothlorien", "Mirkwood", "Rivendell", "The Hobbit" lan "Lord of the Rings", lan karakter lan papan ing endi wae, minangka merek dagang saka Perusahaan Saul Zaentz d / b / Perusahaan Tengah sing duwe lisensi menyang Perhiasan Badali. Kabeh Hak Dilindhungi.
Reviews customer
5.0 Adhedhasar 1 Ulasan
Jl

Matur suwun!

Input sampeyan banget dihargai. Nuduhake karo kanca-kanca supaya bisa seneng banget!

Filter Ulasan:
JH
04 / 02 / 2020
Jocelyn H.
Amerika Serikat Amerika Serikat
Fantastic!

Bubar aku pesen cincin saka Perhiasan Badali. Pengalaman apik umume. Pengiriman cepet lan cincin katon apik banget! Matur nuwun