Impact Ward Stamp - BJS Inc. - Stamp

Pengaruh Ward Stamp

Reguler regane $ 29.00
/

Asal-usul simbol Ward sing ajaib wis ilang saka sejarah, nanging kekuwatane ditemokake maneh sawise coreling setan bali ngrusak jagad iki. Simbol Ward dhewe ora duwe kekuwatan, nanging nalika disisipake sulap inti saka setan, bangsal kasebut bakal nggawe sihir kasebut kanggo nolak makhluk kasebut. Umume simbol Ward sipate pertahanan, nanging sawetara bisa entuk efek gaib liyane kalebu Pendhapa nyerang sing sejatine bisa ngrusak Setan. Diilhami saka kaca Siklus Setan dening Peter V. Brett.

Ward Impact, uga diarani Ward Bludgeoning, minangka simbol nyerang sing digunakake kanggo ndandani sihir coreling dadi kekuwatan sing bisa digunakake nglawan setan. Balai pengaruh nyebabake waja setan nalika kontak, sulap sihir saka setan, lan pangalihan energi menyang kekuwatan bludgeoning. Jeblugan asli sing kuwat, saya akeh tenaga sing digawe.

Details: Perangko Ward Impact minangka tembaga kuning padhet. Ukurane cap 18.4 mm dawa, 27mm jembaré, lan ambane 21 mm saka gagang nganti pasuryan cap. Cap Bludgeoning Ward bobote udakara 6.7 ​​gram. 

Catetan: Listing iki mung kanggo cap lan ora nganggo lilin utawa bantalan tinta.

PackagingBarang iki kasedhiya ing kanthong perhiasan kanthi kertu keaslian.

ProduksiKita minangka perusahaan sing wis digawe pesanan. Pesenan sampeyan bakal dikirim 5 nganti 10 dina kerja yen barang kasebut ora ana ing stok.


 "Siklus Demon" lan karakter, obyek lan papan ing kana, minangka merek dagang saka hak cipta Peter V. Brett kanthi lisensi Badali Jewelry. Karya seni Ward dirancang dening Lauren K. Cannon. Hak cipta © dening Peter V. Brett. Kabeh Hak Dilindhungi.

Sampeyan uga kaya