TEMERAIRE | Perhiasan Badali

TEMERAIRE

Temeraire minangka seri sangang novel fantasi sing ditulis dening Naomi Novik. Novel kasebut minangka gambaran sejarah, kedadeyan sajrone Perang Napoleon kanthi angkatan udara naga sing dikelola dening para punggawa aviator.
"Temeraire", lan karakter lan papan ing endi wae, minangka merek dagang saka Temeraire, LLC kanthi lisensi Badali Jewelry. Kabeh Hak Dilindhungi.

produk 1

produk 1